Ståltek forener funksjonalitet, sikkerhet og estetikk.

  • Våre teknikere gir individuelle råd og teknisk støtte.
  • Vårt flaggskipprodukt er et vedlikeholdsfritt gjerde ment til skoler og barnehager, som oppfyller kravene i lover og forskrifter.
  • Den gode kvaliteten gjør at vi kan gi 10 års garanti på stolper og nett.

Hva tilbyr vi

Privatkunder

• Gjerdesortiment med standard, stil og pris som passer kundenes behov.

Bedrifter og virksomheter

• Tilbud til skoler, barnehager, offentlige og private virksomheter, varehus, stadion som ser etter produkter til store områder.

Stålkonstruksjoner

Stålkonstruksjoner

Vårt selskap tilbyr produksjon av hele spekteret fra lette til tunge stålkonstruksjoner. Kunden kan prosjektere selv, eller la oss gjøre det. Vi kan også ferdigstille påbegynte prosjekteringsoppgaver.
Porter og gjerder

Porter og gjerder

Ståltek AS har erfaring med produksjon og montering av fullstendige elementer til bygninger, uteområder og vegarealer. Kundene våre er både private og større selskap samt offentlige etater. Selskapet tilbyr en rekke løsninger basert på teknisk dokumentasjon med korrosjonsbeskyttelse av sluttproduktet.
Barnehagegjerder

Barnehagegjerder

Ståltek AS tilbyr et unikt gjerde som er spesielt utviklet for Norske barnehager. Gjerdet er vedlikeholdsfritt i mange år etter montering, og prisen er svært konkurransedyktig.
Produkter av rustfritt stål

Produkter av rustfritt stål

Selskapet produserer ulike rekkverk og gelender i A2 og A4 kvalitet samt aluminium. Overflatene kan behandles på ulike måter. I sortimentet inngår også produksjon og installasjon av utstyr til næringsmiddelbehandling og ventilasjonssystemer. Alt kan tilpasses kundenes ønsker.
Trapper og Ramper

Trapper og Ramper

Trapper og ramper for rullestoler tilpasser vi til de individuelle muligheter og ønskene til hver klient.